ACHEMA 2018

24 mei 2018

Onder het motto “Perfect Flow”, zullen Haver & Boecker, Feige en Newtec Bag Palletizing perfect op elkaar afgestemde processen vertonen die complete waarde toevoegende systemen vormen. Zij zullen tijdens de ACHEMA 2018 in Frankfurt aanwezig zijn in hal 3, stand F38 van 11 t/m 15 juni.

Haver & Boecker – INTEGRA® ADAMS®

De INTEGRA® ADAMS® is het antwoord op de zware eisen van de chemische industrie. De chemische industrie legt bijzonder zware eisen op voor het schoon vullen, duurzaam verpakken en veilige transport van uw product. Deze processen moeten altijd en overal worden gecontroleerd. De gezondheid en veiligheid van uw medewerkers zijn absoluut noodzakelijk. De verpakte goederen worden soms onder barre klimatologische omstandigheden opgeslagen en wereldwijd gedistribueerd. Daarvoor moet de verpakking het product volledig afschermen tegen de elementen van buitenaf.

INTEGRA® staat voor stationaire, gesloten, complete verpakkingssystemen voor het vullen van losse materialen. In combinatie met de reeds in de markt bewezen ADAMS®-technologie voor het schoon vullen van poederachtige producten in ondoordringbare PE-zakken, biedt Haver & Boecker een systeem dat perfect aansluit aan de speciale eisen van de chemische industrie.

Feige – INTEGRA 84

Zeer efficiënt, met meer technologische mogelijkheden uitgerust; de volautomatische INTEGRA 84 drum filling unit. Het technologische merk Feige Filling zal een Model 84, automatische vaten vul lijn presenteren tijdens de ACHEMA. De INTEGRA 84 is een high-performance, automatische vulmachine die voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan het moderne, volautomatische en gekalibreerde high-speed vullen. Door gebruik te maken van vier parallel werkende werkstations zal de doorstroom van de vaten aanzienlijk versneld worden. Met extra armaturen is zelfs het vullen van ISO-stalen vaten of ISO-plastic vaten van 50 tot 230 liter mogelijk.

De automatische drum filler is uitgerust met extra functies; een SAP-verbinding vereenvoudigt de integratie in de individuele bedrijfsprocessen terwijl een nauwkeurige conditiecontrole door conditiebewaking op elk moment mogelijk is. Doordat de machine op afstand te bedienen is via de handheld unit, is de machine ook eenvoudig te bedienen terwijl u onderweg bent.

Newtec – TERRAM en ARCUS

Schoon, intelligent en efficiënt; de laatste ontwikkelingen in palletiseer technieken zullen door de experts van Newtec Bag Palletizing worden toegelicht. Zowel de TERRAM en ARCUS palletizers zullen in de spotlight staan. De TERRAM bereikt een snelheid tot 1000 zakken/per uur, waar de ARCUS een snelheid van 1000 tot 5000 zakken/per uur bereikt. Beide machines kunnen voor een grote variatie in zakken worden gebruikt zoals; poeders, micro-granulaten, granulaat en gemixte producten. Ze palletiseren zowel papieren zakken, PP-zakken en “Form-Fill-Seal” zakken gemaakt van PE met een gevuld gewicht van 5 tot 50kg.

De TERRAM wordt gekarakteriseerd door zijn modulaire design, compact in grootte en weinig ruimte nodig. De ARCUS valt op met zijn hoge snelheden, intelligente design en hoge betrouwbaarheid. Beide palletizers werken effectief en kostenbesparend.

Graag zien Edwin Vermeulen en Martin Vermeulen u tijdens de ACHEMA bij stand F38 in hal 3 om u meer informatie te geven over deze en andere machines.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer