Vloeistoffen vulmachines

Van semi-automatische vulmachines tot turnkey afvulplants

Wij leveren zowel eenvoudige vloeistoffen vulmachines als volledige turnkey afvulplants met hoge automatiseringsgraad. Hiervoor werken wij in Nederland en Vlaanderen samen met marktleider Feige.

Feige is specialist in het afvullen van vloeibare en/of hoog visceuze producten in blikken, emmers, jerrycans, vaten, IBC’s, zakken, totes, inliners en bag-in-box verpakkingen. Feige levert high-end vulmachines voor alle vloeistoffen die op gewicht afgevuld moeten worden in verpakkingen van 0,5 kg tot 3000 kg, inclusief toxische producten.

Door onze vulmachines te combineren met palletiseermachines, stretch hood machines, etiketteerapparatuur, wikkelmachines en transportsystemen kunnen volledige, waar nodig geautomatiseerde, turnkey verpakkingslijnen ontstaan. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine. Neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Voor service en onderhoud van onze vloeistoffen vulmachines beschikken wij over lokale service voor onze klanten in Nederland en Vlaanderen.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer