Stretch hood machines

Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in stretch hood machines.

Bij het kiezen van een nieuwe verpakkingsmachine zijn de kosten per pallet van groot belang. Besparingen in verpakkingsmateriaal, energie- en onderhoudskosten overtreffen de investering veelal binnen enkele jaren.

Belangrijker nog dan de verpakkingskosten zijn een goede bescherming van uw product en optimale ladings zekering. Een pallet die beschadigd aan komt bij uw klant is het laatste wat u wilt.

Stretch hood machine of krimp installatie?

Sinds wij de eerste stretch hood machine wereldwijd presenteerden op de Victam in mei 1987 heeft deze techniek een grote vlucht genomen.

Tot dan waren wikkelen en krimpen de twee gebruikelijke technieken om pallets van folie te voorzien.

MSK is als één van de weinige machine producenten  ook op het gebied van krimp installaties blijven innoveren en wij bieden dan ook beide systemen aan.

De stretch hood techniek is voor veel producten prima toepasbaar, er zijn echter nog steeds volop producten die beter met een krimphoes te verpakken zijn.

MSK beschikt over een test centrum waar beide systemen naast elkaar staan en goede vergelijking gemaakt kan worden.

Na het verpakken kan de stabiliteit met een transport simulator getest worden.

Welk techniek voor uw product de beste oplossing is bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Als aanbieder van beide technieken bent u bij ons verzekerd van een objectief en eerlijk advies.

Stretch hood machines voor veel afmetingen

MSK biedt stretch hood machines en krimp installaties voor een zeer brede range van pallet afmetingen.

Daarnaast hebben wij met RoRo Stretchpack een unieke horizontale stretch hood machine die zeer geschikt is voor lange en of ronde producten. De RoRo Strecthpack heeft erg weinig ruimte nodig om lange producten te voorzien van een 100% dichte rekhoes.

Energie en milieu

Energie en milieu hebben altijd een grote rol bij de ontwikkeling van MSK producten gespeeld. Zo werd de energieconsumptie bij de MSK Tensiontech stretchhoes machines al in 2000 gereduceerd tot minder dan 0,07 kW per verpakkingscyclus, wat voor de gebruikers veelal een grote stap op het gebied van sustainability betekent.

De nieuwste Tensiontech stretchhoes machines zijn niet alleen plaatsbesparend maar bieden ook vele voordelen met betrekking tot onderhoud. Zo is het mogelijk om de foliekop in zijn geheel te laten zakken waardoor bordessen en trappen overbodig worden. Het wisselen van onderdelen zoals lasbalken kan vanaf vloerniveau worden uitgevoerd wat niet alleen de snelheid maar belangrijker nog de veiligheid ten goede komt. Daarnaast kunnen de machines compleet met onderhoudsarme tandriemen worden uitgevoerd.

Afhankelijk van uitvoering en toepassing zijn capaciteiten tot ver boven 200 pallets per uur mogelijk. MSK beschikt in Kleve over een testopstelling waar, naast de verpakkingstesten, ook transportsimulaties kunnen worden nagebootst om een zo realistisch mogelijk beeld te verschaffen.

Bent u op zoek naar een machine welke energiezuinig, foliebesparend, onderhoudsvriendelijk en compact is, neem dan contact op met ons.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding

Test onze machines met uw product

Vul vrijblijvend het formulier aan de rechterzijde in voor meer informatie.

  • Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer