Interpack 2023

Interpack is terug! Na zes jaar afwezigheid gaat ’s werelds grootste vakbeurs voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie weer van start.

Van 4 tot 10 mei 2023 zullen de hallen van Messe Düsseldorf meer dan 2.500 exposanten herbergen die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingsmaterialen- en machines presenteren voor de sectoren levensmiddelen en dranken, zoetwaren, farmaceutica, cosmetica, non-food en industriële goederen. Bezoekers uit deze sectoren komen naar interpack Düsseldorf om toonaangevende leveranciers te ontmoeten, op maat gemaakte oplossingen en de nieuwste innovaties te ontdekken.

Interpack is een wereldwijde trendsetter voor de toekomstige thema’s van de industrie. Van duurzaamheid tot digitalisering: wat morgen realiteit is, wordt hier vandaag gepresenteerd. Dat maakt interpack simpelweg uniek.

Uiteraard zijn ook de merken waar Vermeulen Ingenieursbureau exclusief agent voor is vertegenwoordigd op Interpack. Zo toont MSK de nieuwste innovaties op gebied van duurzaamheid en presenteren HAVER & BOECKER, BEHN + BATES, AVENTUS en NEWTEC BAG PALLETIZING  zichzelf gezamenlijk vanuit 1 stand om u hun nieuwste ontwikkelingen te tonen.

Vermeulen Ingenieursbureau is alle dagen aanwezig in Hall 12, stand A27

 

 

MSK; innovaties op Interpack 2023

Het thema duurzaamheid wordt steeds belangrijker, óók binnen de verwerkings- en verpakkingsindustrie. Zo biedt MSK diverse oplossingen om energieverbruik op een duurzame manier te verminderen. Door middel van nieuwe technologieën, energiebesparende modules of zelfs door volledig af te zien van fossiele brandstoffen ondersteunen zij de weg naar een klimaat neutrale toekomst zonder in te leveren op kwaliteit en stabiliteit.

De specialisten van MSK staan klaar om u te adviseren over duurzame oplossingen.

MSK, Hall 12, stand C52

 

HAVER & BOECKER en BEHN+BATES; complete verpakkingslijn

HAVER & BOECKER slaat de handen ineen met BEHN + BATES. Samen presenteren zij een volledig automatisch gestuurde verpakkingslijn; een gloednieuwe depalletizer (AMICUS), een zakapplicator uitgerust met een zakscanner (RADIMAT®) en de roterende high-performance packer (ROTO-PACKER®). Op de Interpack zullen zij het hele proces demonsteren.

HAVER & BOECKER en BEHN+BATES, Hall 12, stand A27

 

Aventus; snelste FFS machine

De beurspresentatie en in-house tentoonstelling van Aventus zijn gericht op digitalisering en maximale verpakkingsprestaties. Daarbij worden de mogelijkheden van de snelste FFS machine, TOPAS SF, aan u getoond. Met een uurproductie van de volledige verpakkingslijn van meer dan 2.600 zakken in een echte verpakkingsoperatie, bieden de AVENTUS-oplossingen vele voordelen. Het moderne ontwerp van de TOPAS SF vult efficiënt en betrouwbaar de nieuwste moderne FFS-filmkwaliteiten, zelfs die met een gerecyclede inhoud tot 70%. AVENTUS werkt hierbij nauw samen met Windmöller & Hölscher, een van de moederbedrijven van de Westfaalse joint venture.

AVENTUS Hall 12, stand A27

 

FEIGE FILLING; de modernste versie van WEB HMI

Moderne machine- en productieprocessen zijn zeer uitdagend voor de bedienbaarheid. Het klassieke bedieningspaneel op de machine is de interface tussen operator en machine en is daarom van groot belang. FEIGE presenteert op Interpack haar modernste versie van WEB HMI. Eén van de grootste voordelen van de WEB HMI is dat deze web-gebaseerd is. Daardoor werkt de interface op bijna elk eindapparaat, zoals mobiele telefoons en tablets, is platformonafhankelijk en kan op meerdere apparaten tegelijk worden bediend. De nieuwe WEB HMI wordt gepresenteerd via de halfautomatische ELEMENTRA-serie. De experts van FEIGE kunnen u 3 verschillende machines uit deze serie laten zien en vertellen u hier graag meer over.

FEIGE Hall 12, stand A27

 

NEWTAC BAG PALLETIZING; de AURUM bag palletizer

Eén van de essentiële modules van de nieuwe AURUM palletizer is de ‘orientation clamp’. Het lijnt zakken snel en optimaal uit voor het palletiseren. De AURUM is één van de snelste palletiseermachines voor granulaatzakken op de markt en is te bewonderen op Interpack 2023.

NEWTEC BAG, Hall 12, stand A27

 

Kijk voor meer informatie en tickets op; www.interpack.com

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten