Over ons

Vermeulen Ingenieursbureau en
Haver Service Benelux-
twee bedrijven één team.

Vermeulen Ingenieursbureau is een familiebedrijf en opgericht in 1961. Vanaf de eerste dag zijn wij actief als exclusieve vertegenwoordiging voor o.a. de Haver & Boecker machine fabriek in Nederland. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor industriële verpakkingsvraagstukken voor vaste- en vloeistoffen. Of het nu gaat om het verpakken in jerrycans, drums, IBC’s, ventielzakken of buisfolie, het palletiseren en verpakken van de pallets: bij Vermeulen Ingenieursbureau vindt u de juiste expertise.

In 2015 hebben wij gezamenlijk met Haver & Boecker een lokale service organisatie met de naam Haver Service Benelux BV opgericht. Deze joint venture is gevestigd in het zelfde pand als Vermeulen Ingenieursbureau en is verantwoordelijk voor alle service- en onderhoudswerkzaamheden aan Haver & Boecker equipment in de Benelux. Haver Service Benelux heeft diverse Field Service Engineers in dienst die speciaal opgeleid zijn voor het onderhoud aan de machines van o.a. Behn+Bates, Feige, Haver & Boecker, Haver & Boecker Niagara en Newtec Bag Palletizing palletiseermachines.

Sinds 1 april 2019 is het werkgebied van Vermeulen Ingenieursbureau verder uitgebreid en zijn wij verantwoordelijk voor advisering omtrent nieuwe installaties en modernisaties van bestaande apparatuur uit de Haver & Boecker machine divisie in de gehele Benelux.

Samen vormen wij één team.

Ons team bestaat uit 17 personen die verdeeld zijn over Vermeulen Ingenieursbureau voor de advisering omtrent nieuwe verpakkingslijnen en Haver Service Benelux voor onderhoud en service. Beide bedrijven zijn gevestigd in ons kantoor op de Achterdijk 37 in Helmond NL.

Haver Service Benelux is een joint-venture tussen Haver & Boecker Duitsland en Vermeulen Ingenieursbureau. Haver & Boecker is een familiebedrijf opgericht in 1887 en beschikt wereldwijd over ongeveer 3000 gemotiveerde medewerkers. Beide bedrijven hechten grote waarde aan het welbevinden van hun medewerkers en klanten. De lange termijn visie staat voorop bij het aangaan van relaties en niet de winst op korte termijn.

Wij bieden onze medewerkers uitgebreide mogelijkheden op het gebied van scholing. Daarnaast voorzien wij onze medewerkers van de beste gereedschappen om hun werkzaamheden veilig en goed uit te kunnen voeren. Wij vinden het belangrijk om onze klanten gedurende de gehele levensduur van het equipment te ondersteunen op het gebied van service, onderdelen, trainingen, ijkingen en modificaties.

Onze Field Service Engineers zijn gevestigd op diverse locaties in de Benelux en vertrekken vanuit hun woonplaats naar onze klanten om hun equipment optimaal te laten produceren.

Dit jaar zal ons team groeien naar 18 personen en ook de komende jaren verwachten wij door te groeien.

Vakkennis, kwaliteit & service sinds 1961

Al zestig jaar is Vermeulen Ingenieursbureau toonaangevend als het gaat om advies en technische oplossingen op het gebied van verpakken voor de industrie. Ons werkgebied is de Benelux.
Vanaf de eerste dag, 2 januari 1961, ligt de focus bij Vermeulen Ingenieursbureau op kwaliteit. Hieronder verstaan wij:

  • Uitsluitend fabrikanten die tot de top van hun marktsegment behoren
  • Kritisch luisteren naar en meedenken met onze klanten; wij investeren in lange termijn relaties
  • Een gedegen 24/7 service platform met Nederlandstalige Field Service Engineers
  • Product– en vakkennis gebaseerd op jarenlange internationale ervaring
  • Dezelfde contactpersoon vanaf het eerste contact tot jaren na oplevering
  • De kracht bezitten om nee te kunnen zeggen

 


Vermeulen Ingenieursbureau, specialisten in verpakkingsmachines

Wij leveren tailor made vulmachines voor zowel vloeistoffen als zakgoed, palletiseermachines en stretchhoodmachines voor verpakkingen vanaf 1 kilo. Of het nu gaat om handbediende machines of volledig geautomatiseerde turnkey installaties, Vermeulen Ingenieursbureau biedt maatwerk oplossingen die volledig aan de wensen van de klant voldoen.

De automatische belading van vrachtwagens en schepen e.d. behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens beschikken wij over een programma op het gebied van o.a. drogen, zeven en malen voor zowel de foodindustrie als de proces-, en mineraalverwerkende industrie. Neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos advies.

U kunt ons volgen op LinkedIn. Voor een indruk van onze machines en projecten kunt u kijken op ons YouTube-kanaal of onze Referentiepagina.


 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten