Zakkenvulmachines

Voor ventielzakken, openmondzakken, buisfolie en big bags

Wij begrijpen de wens om efficiënter, economischer en hygiënischer te willen produceren. Wij leveren een compleet programma vulmachines voor alle typen zakken (ventielzakken, openmondzakken, buisfolie en big bags). Hiervoor werken wij samen met Haver & Boecker en Behn + Bates. De machines van deze leveranciers behoren tot de top van hun segment. Voorbeelden hiervan zijn de Form, Fill & Seal (FFS) machine van Haver & Boecker en de speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie geschikte CareLine van Behn + Bates.

Door onze zakkenvulmachines te combineren met palletiseermachines en stretch hood machines ontstaan volledige, waar nodig geautomatiseerde, turnkey verpakkingslijnen. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine. Neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Haver & Boecker beschikt over een zeer modern R&D centrum met testfaciliteit. Door continue de machines af te stemmen op verschillende producteigenschappen en verpakkingsvormen, kunnen wij voor elke klantwens een oplossing bieden. Wenst u uw product te laten testen, vult u dan onderstaand formulier in.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding

Test onze machines met uw product

Vul vrijblijvend het formulier aan de rechterzijde in voor meer informatie.

  • Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer