MSK Covertech

Stretch hood machines & krimpmachines

MSK Covertech is pionier op het gebied van stretch hood machines en krimpmachines voor het verpakken van pallets, alsmede (de)palletiseermachines voor de glas- en drankenindustrie. MSK investeert veel in innovatie en ontwikkeling; energie en milieu spelen altijd een grote rol. Zo is de energieconsumptie bij de MSK Tensiontech rekhoesmachine gereduceerd tot minder dan 0,07 kW per verpakkingscyclus, wat voor de gebruikers een grote stap op het gebied van sustainability betekent.

De nieuwste Tensiontech stretchhoes machines zijn niet alleen plaatsbesparend maar bieden ook veel voordelen met betrekking tot onderhoud. Het wisselen van onderdelen zoals lasbalken kan vanaf vloerniveau worden uitgevoerd, wat zowel de snelheid als de veiligheid ten goede komt. Ook is het mogelijk om de foliekop in zijn geheel te laten zakken, waardoor bordessen en trappen overbodig worden, en kunnen de machines met onderhoudsarme tandriemen worden uitgevoerd.

De krimpmachines van MSK zijn gemaakt om vuil, stof en vocht volledig te weerstaan en zijn ook zeer geschikt voor beperkte ruimtes. Er is bijna geen andere krimpmachine die zoveel invloed heeft gehad in de papier- en grafische industrie als de MSK Flowtech. In combinatie met de MSK Synchrotech mixed air methode is deze machine zeer flexibel als het gaat om verschillende palletformaten. De Multitech krimpkap verpakkingsmachine verpakt volautomatisch verschillende palletladingen met maximaal 4 soorten filmformaat of -diktes.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer