MSK Covertech

Stretchhoodmachines & krimpmachines

MSK Covertech is pionier op het gebied van stretchhoodmachines en krimpmachines voor het verpakken van pallets, alsmede (de)palletiseermachines voor de glas- en drankenindustrie. MSK investeert veel in innovatie en ontwikkeling; energie en milieu spelen altijd een grote rol. Zo is de energieconsumptie bij de MSK Tensiontech rekhoesmachine gereduceerd tot minder dan 0,07 kW per verpakkingscyclus, wat voor de gebruikers een grote stap op het gebied van sustainability betekent.

De nieuwste Tensiontech stretchhoodmachines zijn niet alleen plaatsbesparend, maar bieden ook veel voordelen met betrekking tot onderhoud. Het wisselen van onderdelen zoals lasbalken, kan vanaf vloerniveau worden uitgevoerd, wat zowel de snelheid als de veiligheid ten goede komt. Ook is het mogelijk om de foliekop in zijn geheel te laten zakken, waardoor bordessen en trappen overbodig worden én kunnen de machines met onderhoudsarme tandriemen worden uitgevoerd.

De krimpmachines van MSK zijn gemaakt om vuil, stof en vocht volledig te weerstaan en ze zijn ook zeer geschikt voor beperkte ruimtes. Er is bijna geen andere krimpmachine die zoveel invloed heeft gehad in de papier- en grafische industrie als de MSK Flowtech. In combinatie met de MSK Synchrotech mixed air methode is deze machine zeer flexibel als het gaat om verschillende palletformaten. De Multitech krimpkap verpakkingsmachine verpakt volautomatisch verschillende palletladingen met maximaal 4 soorten filmformaat of -diktes.

 

Volledige automatisering van palletlogistiek

Naast losse machines biedt MSK ook een volledige, geautomatiseerde totaaloplossing voor uw interne logistiek.

Om de interne materiaalstroom en palletverwerking te automatiseren vanaf de ontvangst van goederen, tot het laden van vrachtwagens of tot het magazijn voor eindproducten, én om het gebruik van vorkheftrucks te verminderen, biedt MSK tevens op maat gemaakte en volautomatische complete systemen met pallettransporttechnologie, palletiseersystemen, palletverpakkingslijnen en tal van randapparatuur zoals etiketteerders, scanners en meer – allemaal aangestuurd door MSK EMSY.

Bekijk de brochure ‘Solutions for your intralogistics’ voor meer informatie.

 

Contact

Vermeulen Ingenieursbureau denkt graag met u mee om een goede oplossing te bieden voor uw verpakkings- en/of transportvraagstuk(ken). Neemt contact met ons op via het onderstaande contactformulier en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten