Palletiseermachines

Voor zakken, emmers, vaten, jerrycans

Bij het palletiseren van uw producten zijn snelheid en een stabiele stapeling enorm belangrijk. Vermeulen Ingenieursbureau is gespecialiseerd in het leveren van palletiseermachines die het verpakkingsproces van uw bedrijf nog efficiënter maken!

Voor zowel enkele machines (gerobotiseerd of conventioneel), als een volledige turnkey-oplossing bent u bij ons aan het juiste adres.

Palletiseermachines voor diverse producten

Wij bieden palletiseermachines voor vaten, emmers, jerrycans, zakgoed en diverse drankverpakkingen. Daarnaast vindt u ook zakegaliseerstations, wikkelmachines, stretch hood machines en diverse transportsystemen in ons assortiment.

Elke situatie is anders en wij adviseren u graag over welke machine het meest geschikt is voor het verpakken van uw producten.

Producenten van palletiseermachines

Onze palletiseermachines voor vaten, emmers en jerrycans worden geproduceerd door Feige Filling, een Duitse fabrikant met een hoge reputatie als het om vulmachines en conveyor-systemen gaat. Feige is ook onze leverancier van vulmachines voor vloeistoffen.

De palletizers voor zakgoed worden door Newtec Bag Palletizing geproduceerd. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van Haver & Boecker en hun machines zijn speciaal ontworpen om in de meest stoffige omgevingen te functioneren. Ze zijn geschikt voor lage tot hoge capaciteit (van 60 tot maar liefst 5.000 zakken per uur!) en zijn uitermate geschikt voor:

  • Chemische industrie
  • Verpakken van bouwmaterialen
  • Agrarische industrie
  • Mineraalverwerking
  • Voedingsmiddelenindustrie

Tot slot worden onze palletiseer- en depalletiseermachines voor de glas- en drankenindustrie door MSK Covertech geproduceerd, een pioneer op het gebied van stretch hood- en krimpmachines.

Persoonlijk advies

Om het palletiseerproces binnen uw bedrijf zo goed mogelijk te laten verlopen, bieden wij een passend advies op maat. We bekijken uw huidige installatie en bespreken uw wensen. Daarna adviseren we u over de meest effectieve oplossing voor uw verpakkingsproces.

Dit adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Neem direct contact op om een afspraak in te plannen.

24/7 service

Voor service en onderhoud beschikken wij over een lokale 24/7-service voor onze klanten in Nederland en Vlaanderen. Onze relatie met u, als klant, eindigt namelijk niet na de levering. Wij blijven onderhoud verlenen aan de geleverde installaties. Onze serviceafdeling Haver Service Benelux staat daarom 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar.

Kwaliteit

Onze machines behoren tot de absolute top van het marktsegment. Daardoor kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit garanderen.

Is een nieuwe machine echter te kostbaar? Dan denken we graag mee over de levering van gebruikte of demomachines.

Neem contact op

Kan uw verpakkingsproces nóg sneller en beter? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer