Palletiseermachines

Voor zakken, emmers, vaten, jerrycans

Bij het palletiseren van uw product is snelheid en een stabiele stapeling van belang. U kunt bij ons terecht voor een enkele palletiseermachine (zowel gerobotiseerd als conventioneel) en voor een hele turnkey verpakkingslijn. Naast palletiseerders voor vaten, emmers, jerrycans, zakgoed en diverse drankverpakkingen, leveren wij ook zakegaliseerstations, wikkelmachines, stretch hood machines en transportsystemen.

Onze palletiseermachines voor vaten, emmers en jerrycans worden geproduceerd door Feige (tevens leverancier van vulmachines voor vloeistoffen). De palletiseerinstallaties voor zakgoed worden geproduceerd door Newtec Bag Palletizing (onderdeel van Haver & Boecker) en zijn speciaal ontworpen om te functioneren in stoffige omgevingen. Ze kunnen lage tot hoge capaciteiten aan (van 60 tot 5000 zakken per uur) en zijn uitermate geschikt voor de chemische-, bouwmaterialen-, agrarische-, mineraalverwerkende- en voedingsmiddelenindustrie. Voor de glas- en drankenindustrie worden onze (de)palletiseermachines geproduceerd door MSK Covertech.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u de mogelijkheden eens wilt bespreken.

Voor service en onderhoud beschikken wij over lokale service voor onze klanten in Nederland en Vlaanderen.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer