Nieuwe Haver Niagara T-class trilzeef

Haver & Boecker Niagara presenteert de nieuwe generatie hellend opgestelde Niagara T-Class trilzeef. Het nieuwe design behoudt de technische voordelen waar de oorspronkelijke concentrische technologie om bekend staat, terwijl de zeefduur en prestaties verbeterd worden met nieuwe functies.

De machine is configureerbaar voor vrijwel elke scalpeer-, ontstoffings- en classificatietoepassing (nat en droog) in de recycling- en mineralenindustrie. De H&B Niagara T-Class is berekend op de verwerking van materialen met een deeltjesgrootte van 0-200 mm en separaties op deeltjesgrootten van 2-125 mm. De concentrische trilzeef biedt een scala aan instelmogelijkheden voor een optimale verwerking van de aangeboden materialen. Een robuuste omkasting met vastgeboute (in plaats van gelaste) wanden waarborgt een lange levensduur en vereenvoudigt het onderhoud. De machine is geschikt voor zowel gebogen als vlakke zeefdekken. De Niagara T-Class is voorzien van het gepatenteerde Ty-Rail snelspansysteem waarmee zeefdekken eenvoudig zijn te vervangen, zodat de stilstandsduur tot een minimum wordt beperkt.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten