Packaging machine

Bent u op zoek naar een professionele packaging machine om het verpakkingsproces binnen uw bedrijf te verbeteren? Bij Vermeulen Ingenieursbureau hebben we een breed aanbod aan packaging machines. De packaging machines van Vermeulen hebben allemaal een eigen specialiteit waardoor het verpakken zo effectief mogelijk gebeurt. We hebben een breed aanbod aan packaging machines, denk bijvoorbeeld aan onze palletiseermachines. We hebben palletiseermachines voor het palletiseren van zakken, vaten, jerrycans en voor emmers. Naast de palletiseermachines hebben we ook de stretchhoodmachines  om uw producten perfect te verpakken.

Vulmachine

Een andere vorm van een packaging machine is de vulmachine. Met dank aan onze vulmachines wordt het product bij het vullen direct goed verpakt. We hebben een breed aanbod in vulmachines. Zo hebben we zakkenvulmachines met ieder een eigen specialiteit. Denk bijvoorbeeld aan FFS-zakken ulmachines, ventielzakkenvulmachines, openmondzakken vulmachines en Big bag vulmachines. Maar ook wanneer u vloeistoffen wilt vullen en verpakken, bent u bij ons op het juiste adres. We hebben een breed aanbod vloeistoffenvulmachines. Zo hebben we vaten vulmachines, pallet- en IBC-vulmachines, jerrycanvulmachines en emmervulmachines.

Een packaging machine van Vermeulen Ingenieursbureau

Een packaging machine is in de aanschaf een erg grote investering. Wij vinden het daarom erg belangrijk om u vooraf zo goed mogelijk een advies op maat te geven over de diverse packaging machines die wij aanbieden. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gaan we graag kosteloos met u in gesprek. Wanneer u kiest voor een packaging machine van Vermeulen, dan weet u dat u een packaging machine van top kwaliteit heeft. Wij vertegenwoordigen namelijk alleen de beste merken in hun marktsegment. Wij vinden langdurige relaties erg belangrijk. Om deze relaties tot stand te laten komen en om deze relaties te behouden bieden wij een perfect service op locatie. Daarnaast zal u gedurende het hele project dezelfde contactpersoon hebben.

Heeft u vragen over een van onze packaging machines of wilt u een machine testen met uw producten? Geen enkel probleem. Vul dan gerust hieronder ons contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag verwerken en zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ons voor vragen natuurlijk ook altijd bellen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0492-472320. Mailen kan naar info@vermeuleningenieursbureau.nl.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten