Packaging machine

Bent u op zoek naar een professionele packaging machine om het verpakkingsproces binnen uw bedrijf te verbeteren? Bij Vermeulen Ingenieursbureau hebben we een breed aanbod aan packaging machines. De packaging machines van Vermeulen hebben allemaal een eigen specialiteit waardoor het verpakken zo effectief mogelijk gebeurt. We hebben een breed aanbod aan packaging machines, denk bijvoorbeeld aan onze palletiseermachines. We hebben palletiseermachines voor het palletiseren van zakken, vaten, jerrycans en voor emmers. Naast de palletiseermachines hebben we ook de stretch hood machines  om uw producten perfect te verpakken. De stretch hood machine helpt bijvoorbeeld bij het verpakken van pallets, maar ook bij het verpakken van lange pakketten.

Vulmachine

Een andere vorm van een packaging machine is de vulmachine. Met dank aan onze vulmachines wordt het product bij het vullen direct goed verpakt. We hebben een breed aanbod in vulmachines. Zo hebben we zakken vulmachines met ieder een eigen specialiteit. Denk bijvoorbeeld aan FFS zakken vulmachines, ventielzakken vulmachines, openmond zakken vulmachines en Big Bag vulmachines. Maar ook wanneer u vloeistoffen wilt vullen en verpakken bent u bij ons op het juiste adres. We hebben een breed aanbod vloeistoffen vulmachines. Zo hebben we vaten vulmachines, pallet en IBC vulmachines, jerrycan vulmachines en emmer vulmachines.

Een packaging machine van Vermeulen Ingenieursbureau

Een packaging machine is in de aanschaf een erg grote investering. Wij vinden het daarom erg belangrijk om u vooraf zo goed mogelijk een advies op maat te geven over de diverse packaging machines die wij aanbieden. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gaan we graag kosteloos met u in gesprek zodat wij een goed beeld krijgen van uw wensen waarop wij vervolgens een passend advies kunnen geven. Wanneer u kiest voor een packaging machine van Vermeulen, dan weet u dat u een packaging machine van top kwaliteit heeft. Wij vertegenwoordigen namelijk alleen de topmerken in hun marktsegment. Wij vinden langdurige relaties erg belangrijk. Om deze relaties tot stand te laten komen en om deze relaties te behouden bieden wij een perfect service op locatie. Daarnaast zal u gedurende het hele project dezelfde contactpersoon hebben.

Heeft u vragen over een van onze packaging machines of wilt u een machine testen met uw producten? Geen enkel probleem. Vul dan gerust hieronder ons contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag verwerken en zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ons voor vragen natuurlijk ook altijd bellen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0492-472320. Mailen kan naar info@vermeuleningenieursbureau.nl.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer