Packaging solutions

Wilt u uw producten zo efficiënt mogelijk verpakken? De Packaging solutions van Vermeulen Ingenieursbureau zullen er voor zorgen dat het verpakkingsproces binnen uw bedrijf zo optimaal mogelijk gaat verlopen. Wij bieden al bijna zestig jaar advies en technische oplossingen op het gebied van de packaging industrie in Nederland en in België. Hierdoor durven wij uit te spreken dat wij een specialist zijn op het gebied van packaging solutions voor bedrijven.

Verpakkingsmachines voor diverse producten

Bij Vermeulen Ingenieursbureau leveren we diverse soorten verpakkingsmachines. Zo leveren we tailor made vulmachines voor zowel vloeistoffen als zakgoed, leveren we pallatiseermachines en leveren we stretch hood machines voor verpakkingen vanaf 1 kilo. Bij elk type machine hebben wij vervolgens weer een aantal varianten, waardoor het verpakken echt op maat gebeurt. Onze verpakkingsmachines behoren tot de top van hun segment. Het maakt in dit geval niet uit of het gaat om een volledig geautomatiseerde installatie, of om handbediende machines. Wij leveren packaging solutions op maat en volledig naar de wensen van de klant.

Packaging solutions bij Vermeulen Ingenieursbureau

Omdat verpakkingsmachines in de aanschaf een erg grote investering zijn. Vinden wij het erg belangrijk om de klant vooraf een zo goed mogelijk passend advies op maat te geven over de beste packaging solutions voor zijn bedrijf. Om tot een passend advies te komen gaan wij graag kosteloos met de klant om de tafel. Hierdoor krijgen wij een perfect beeld van de wensen die de klant heeft. Wij zullen bij ons advies zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van de klant zodat de verpakkingsmachine geheel voldoet aan de verwachtingen van de klant. Gaat u voor packaging solutions bij Vermeulen Ingenieursbureau, dan kunt u van ons een advies op maat verwachten. Maar daarnaast kunt u een verpakkingsmachine verwachten die van topkwaliteit is, service op locatie en heeft u gedurende het gehele traject dezelfde contactpersoon.

Wanneer u vragen heeft over onze verpakkingsmachines of wanneer u een verpakkingsmachine wilt testen, neem dan gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u hieronder ons contactformulier invullen. Wij zullen uw aanvraag vervolgens in behandeling nemen en zo snel mogelijk contact met u opnemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen. Dit kan op het nummer 0492-472320. Per mail zijn we bereikbaar op het e-mail adres info@vermeuleningenieursbureau.nl. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer