De Rijke – snelste vatenvulmachines

17 april 2020

De Rijke Group heeft in 2016 de snelste vatenvulmachine van de firma Feige gekocht. Dat was een doorslaand succes, aldus Theo Nolde, Technical Manager bij De Rijke. “Alles wat je van een machine verwacht van een firma als Feige: veilig, snelheid, makkelijk te bedienen en goed onderhoud zit in die machine. Daarom hebben we besloten om nu een tweede machine aan te schaffen die exact hetzelfde is en waarvan we de bediening voor de operators exact hetzelfde hebben gehouden. Dus wat ze zien bij machine 1, zien ze ook bij machine 2.”

Het gaat hier om een volautomatische vatenvulmachine, type 88.1.
Dit is een allround machine die chemische en toxische producten afvult in een Atex-omgeving.
De capaciteit van deze machine is >120 vaten/uur, inclusief stikstof flushing van de vaten.

Deze machine kan:

  • automatisch centreren
  • automatisch openschroeven
  • automatisch de vaten spoelen met stikstof
  • automatisch vullen
  • automatisch sealcaps aanbrengen.

Theo Nolde: “Het onderhoud en de ondersteuning vanuit Feige is meer dan goed. De onderdelen zijn op voorraad, we vallen eigenlijk nooit langer dan een uur stil mochten er technische problemen zijn”.

Wij als Vermeulen Ingenieursbureau, zijn er trots op om wederom zo’n mooi project afgesloten te hebben met Feige en De Rijke.  Een succesvolle samenwerking tussen drie familiebedrijven, die al tientallen jaren bestaat.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten