Verpakkingsmachines

Wilt u het verpakkingsproces binnen uw bedrijf verbeteren en bent u hiervoor op zoek naar professionele verpakkingsmachines? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Vermeulen Ingenieursbureau hebben we een breed aanbod aan verpakkingsmachines. Wij hebben diverse verpakkingsmachines met elk een eigen specialiteit, waardoor het verpakken van de producten zo effectief en efficiënt mogelijk gebeurt. In ons brede aanbod aan verpakkingsmachines horen onder andere onze palletiseermachines. Deze machines maken het mogelijk om zakken, vaten, jerrycans en emmers snel te palletiseren. Naast deze palletiseermachines hebben wij ook stretchhoodmachines in ons assortiment.

Vulmachines

Onze vulmachines kunnen ook gezien worden als een verpakkingsmachine. Met dank aan een vulmachine, worden de producten direct bij het vullen verpakt. Wij bieden diverse vulmachines aan. Zo hebben we zakkenvulmachines met elk een eigen specialiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ventielzakkenvulmachines, FFS- zakkenvulmachines, openmondzakkenvulmachines en Big bag vulmachines. Maar ook vloeistoffen kunt u met behulp van onze vulmachines gemakkelijk verpakken. Tot ons brede assortiment aan vloeistof vulmachines behoren onder andere vaten vulmachines, pallet- en IBC-vulmachines, jerrycanvulmachines en emmervulmachines.

De verpakkingsmachines van Vermeulen Ingenieursbureau

Een verpakkingsmachine is in de aanschaf natuurlijk een flinke investering. Omdat wij ons hier bewust van zijn, vinden wij het erg belangrijk om u vooraf zo goed mogelijk te adviseren. Daarom gaan wij graag kosteloos met u om de tafel. Als u de keus maakt om te gaan voor een verpakkingsmachine van Vermeulen, dan bent u ervan verzekerd, dat u een verpakkingsmachine van topkwaliteit heeft. Wij gaan namelijk uitsluitend in zee met de beste merken van hun marktsegment. Langdurige relaties staan bij ons hoog in het vaandel, zowel met klanten als met leveranciers. Om deze langdurige relaties tot stand te laten komen en om deze relaties te behouden, leveren wij een uitstekende service op locatie en zorgen wij ervoor dat u gedurende het gehele project dezelfde contactpersoon heeft.

Wilt u een van onze verpakkingsmachines testen, of heeft u vragen over onze machines? Geen enkel probleem. Wij helpen u erg graag verder. Neem gerust contact met ons op aan de hand van ons contactformulier. Het is daarnaast natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen of te mailen. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer 0492-472320. Mailen kan naar het e-mail adres info@vermeuleningenieursbureau.nl.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten