Verpakkingstesten noodzakelijk voor optimaal resultaat

Verpakkingstesten noodzakelijk voor optimaal resultaat

13 maart 2018

In de afgelopen 30 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring opgedaan op het gebied van pallets verpakken. Wij hebben de “do’s en don’ts” in de praktijk geleerd en adviseren u dan ook graag bij het maken van de keuze tussen de systemen en machines die het beste bij uw bedrijfsproces passen. Zo zijn er verschillende toepassingen waar een eenvoudige rekfoliewikkelaar als verpakkingsconcept volstaat. Deze kunnen eventueel voorzien worden van een automatisch topvel, maar deze oplossingen zijn echter niet waterdicht.

Worden er hoge eisen aan de eindverpakking gesteld, dan kan het beste worden gekozen voor rekhoes- of krimphoessystemen. Bij een aantal toepassingen is het eenvoudig te bepalen welk systeem het beste eindresultaat levert. Bij andere producten is het zinvol om eerst uitvoerige verpakkingstesten te doen, waarbij de rekhoes en krimphoes naast elkaar op een transportsimulator worden getest. Wij adviseren vaak ook om de bestaande verpakking te testen op deze simulator. Zo kan er een volledige vergelijking tussen de bestaande en nieuwe situatie worden gemaakt. Naar aanleiding van dit soort testresultaten hebben diverse klanten hun keuze tijdig kunnen bijsturen.

MSK beschikt over testopstellingen, waar uw product verpakt en getest kan worden. Verder werken wij samen met alle gerenommeerde folieproducenten en kunnen u hierbij onafhankelijk adviseren.

Wij tonen u graag onze machines in de praktijk bij één van onze vele referenties. Dit kan onder andere bij de volgende bedrijven: Ardagh, Avebe, Aviko Rixona, Bavaria, Chemours, Dijkstra Plastics, DuPont, Esco, Fermacel, Grolsch, Heineken, Heinz, Isover, Oliehoorn, O+I, Petpower, Rockwool, Sabic, Saint Gobain, Sappi, Sibelco, Vestjens en Xella.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten