Granuleerschotels & Wasinstallaties

Categorie: Procesapparatuur

Haver Niaraga heeft een nieuwe internetpagina gemaakt voor de SCARABAEUS PALLETIZING disk.
Klik hier om deze te bekijken.

Haver & Boecker biedt dé innoverende technologie bij wassen en granuleren. In de brochures aan de rechterzijde treft u verdere informatie hierover aan.

Wasinstallaties

De Hydroclean wasinstallatie van Haver & Boecker is een zeer innovatieve machine ten opzichte van een zwaardwasser, omdat:

  1. Het waterverbruik bij de Hydroclean veel kleiner is;
  2. Er tijdens het wassen gebruik wordt gemaakt van hoge druk, waardoor ook hardnekkige aanbakkingen en vervuilingen probleemloos kunnen worden weggespoeld;
  3. Er geen bewegende delen aanwezig zijn, waardoor de slijtage minimaal is.

 

Granuleerschotels

Bij de granuleerschotels van Haver & Boecker wordt gebruik gemaakt van een roterende schotel waarvan de hellingshoek instelbaar is.

Op deze draaiende schotel wordt continu een poeder als grondstof gedoseerd waaraan een vloeistof als bindmiddel wordt toegevoegd. Dit draaiende procedé zorgt ervoor dat er een constant en uniform granulaat geproduceerd wordt.

Uniek aan de Haver & Boecker granuleerschotels is de in hoogte verstelbare zijwand, waardoor de diameter van het granulaat relatief eenvoudig kan worden aangepast.

 

Wilt u uw product laten testen in een Hydroclean wasinstallatie of een granuleerschotel van Haver & Boecker, vult u dan onderstaand formulier in.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding

Test onze machines met uw product

Vul vrijblijvend het formulier aan de rechterzijde in voor meer informatie.

  • Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer