Krimpmachines voor pallets

MSK krimpmachines voor het energiezuinig krimpen van pallets

Naast de stretchhoodmachines levert MSK nog steeds kwalitatieve, compacte en duurzame krimpmachines voor pallets.
Wij adviseren u graag over welke MSK-machine voor u de juiste oplossing biedt.

Wij leveren de Flowtech en de Multitech van MSK Covertech. Beide krimpmachines zijn gemaakt om pallets te verpakken zodat deze vuil, stof en vocht volledig weerstaan. De krimpinstallaties van MSK onderscheiden zich van de concurrent door de energiebesparende features.

Er is bijna geen andere krimpmachine die zoveel invloed heeft gehad in de papier- en grafische industrie als de MSK Flowtech. In combinatie met de MSK Synchrotech mixed air methode kan deze machine verschillende palletformaten aan. De Multitech krimpkap verpakkingsmachine verpakt volautomatisch allerlei verschillende palletladingen met maximaal 4 soorten filmformaat of diktes. Zelfs in zeer beperkte ruimten is dit de ideale oplossing.

 

MSK krimpmachines testen met uw pallets

Wij bieden u de mogelijkheid om uw product te laten testen met de krimpmachines van MSK. Heeft u hierin interesse, vult u dan onderstaand formulier in. Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook voor een enkele machine kunt u bij ons terecht.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten