Stretchhoodmachines voor pallets

MSK Stretchhoodmachine Tensiontech

De MSK Tensiontech stretchhoodmachine is een zeer degelijke en betrouwbare stretchhoodmachine.

Om pallets te verpakken met een stretchhood (rekhoes), werken wij samen met MSK Covertech uit Kleve (Duitsland), net over de grens bij Nijmegen.

Bij de ontwikkeling van MSK stretchhoodmachines spelen energie en milieu altijd een grote rol.

 

De MSK Tensiontech stretchhoodmachine heeft vele voordelen:

  • De Tensiontech stretchhoodmachine beschikt over een multi-format technologie, waarmee de machine inzetbaar is voor verschillende pallet- en productafmetingen.
  • De stretchhoodmachine is compact en ruimtebesparend, met een zeer lage energieconsumptie als gevolg. Hiermee kunnen bedrijven een grote stap maken op het gebied van sustainability.
  • De stretchhoodmachine is pneumatisch en elektrisch, dus vrij van hydrauliek.
  • Producten zijn aan 5 kanten beschermd tegen vuil en vocht.
  • De MSK Tensiontech stretchhoodmachine wordt geleverd met het zeer comfortabel en intuïtief te bedienen Emsy interface.
  • De Tensiontech stretchhoodmachine is zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Zo is het mogelijk om de foliekop in zijn geheel te laten zakken, waardoor bordessen en trappen overbodig zijn. Het wisselen van onderdelen (zoals lasbalken) kan vanaf vloerniveau worden uitgevoerd, wat niet alleen de snelheid, maar ook de veiligheid ten goede komt. Daarnaast kunnen de machines compleet met onderhoudsarme tandriemen worden uitgevoerd.

 

Stretchhoodmachine testen met uw product

De mogelijk bestaat om uw product te laten verpakken op een MSK Tensiontech stretchhoodmachine. Heeft u hierin interesse, vult u dan onderstaand formulier in. Naast de Tensiontech stretchhoodmachine levert MSK ook krimpramen voor pallets en machines om verpakte pallets automatisch te ontdoen van folie en automatisch te de-palletiseren.
MSK beschikt daarnaast over een transportsimulator, waarmee de verpakte pallets getest kunnen worden.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over één enkele machine willen we graag met u het gesprek aan gaan.

 

Referentieprojecten met stretchhoodmachines:

Sabic Geleen 

Aviko Rixona.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten