Niagara N-Class: excenter zeefmachine

(De N-Class is ook een zeef met 4 lagers)

De efficiëntieverhogende Niagara N-Klasse excenter zeefmachine optimaliseert breekinstallaties en zeefoperaties. De machine is gebouwd met een geavanceerd vier-lager ontwerp dat trillingen in de constructie minimaliseert en een constante G-kracht handhaaft, ondanks fluctuerende materiaaltoevoer.

Kenmerken & Voordelen

  • Het onderhoudsvriendelijke, modulaire machineontwerp elimineert dynamische belastingen die in de constructie van de installatie worden overgebracht en maakt de installatie van meerdere opeenvolgende machines mogelijk, waardoor de investeringen in extra staalconstructies worden beperkt.
  • De dubbele excentrische as met 4 lagers verbetert de positieve cirkelvormige beweging, waardoor de meest effectieve zeefwerking wordt gegarandeerd en het aankoeken en vastzitten van product tot een minimum wordt beperkt.
  • Vermindert de belasting en de energiebehoefte van de daaropvolgende breekinstallatie en verhoogt de brekercapaciteit.
  • Bevat het Ty-Rail™-snelspansysteem, dat de wisseltijden van de zeefmedia halveert. Het systeem vermindert de stilstand en verbetert de productiviteit.

Toepassingen

  • Scalper (om de belasting van een breker te reduceren)
  • Klasseren (nat of droog)

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten