Niagara L-Class: lineaire zeefmachine

De Niagara L-klasse zeefmachine is een veelzijdige en eenvoudig te bedienen lineaire machine, zonder tandriemen of tandwielen die moet worden vervangen.

De L-klasse kan worden gemaakt met een vlak dek voor modulaire zeefmedia panelen, inclusief pin & sleeve, snap-in of met
groef- of boutbevestigingssystemen. Het kan ook gemaakt worden met een gebogen zeefdek voor zijdelings gespannen zeefmedia met een snelspansysteem (Ty-rail®).
De juiste selectie van het zeefdek maakt een einde aan het aankoeken en vastzitten van product.

TY-RAIL™
Elk zijspandek op een L-klasse machine is ontworpen met Ty-Rail.
Het gepatenteerde snelspansysteem halveert de wisseltijd van het scherm, vermindert drastisch kostbare stilstand en verbetert de productiviteit en de winst,
voor een snel rendement op de investering.

Kenmerken & Voordelen L-Class lineaire zeefmachine

  • Meerdere zeefdekken boven elkaar, voor een optimale aanpassing aan de eisen van de klant en zijn toepassing.
  • Zeefbody wordt ontworpen per toepassing. Ondersteund door een uit één stuk te demonteren kop- en as-stel, biedt deze zeef veelzijdigheid en eenvoudig onderhoud.
  • Aandrijving met een bovenop gemonteerde dubbele as met direct gemonteerde motoren, biedt meerdere snelheids- en slagcombinaties in een compact ontwerp.
  • Aangepast met gebogen of platte zeefdekken voor vrijwel elke combinatie van zijwaarts gespannen of  modulaire zeefdekken.
  • Zijwaarts gespannen zeefdekopstellingen zijn voorzien van het Ty-Rail™-snelspansysteem, dat de wisseltijden van de schermen halveert.

Toepassingen

  • Klasseren (nat of droog)
  • Ontwatering
  • Toevoer 0-200 mm, korrelgrootte van 0.3 tot 125 mm

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten