Uitpakmachines voor verpakte pallets

Categorie: Stretch hood machines

Defotech: multi-inzetbaar uitpakken

Als het gaat om veelvuldig uitpakken van pallets, is de uitpakmachine Defotech van MSK Covertech de beste en meest degelijke machine in de markt. Deze volautomatische machine om folie van pallets te verwijderen, wordt veel gebruikt in o.a. de drankenindustrie en bij brouwerijen.

MSK begrijpt de complexiteit van een heel verpakkingsproces, en levert machines die op verschillende momenten in een verpakkingslijn het verschil maken. Voor het verpakken van een eindproduct levert MSK stretch hood machines. Aan het eind van het productieproces kunnen pallets worden verpakt met automatische MSK krimpinstallaties. En het volautomatisch verwijderen van de folie van de pallets kan vervolgens gedaan worden met de Defotech. Voor het automatisch de-palletiseren van uitgepakte pallets levert MSK ook machines.

De Defotech heeft een capaciteit van 60 pallets/uur en comprimeert gelijk het verpakkingsmateriaal voor latere recycling. Nog een groot voordeel van de MSK Defotech is dat de machine eenvoudig aangesloten kan worden op machines van andere fabrikanten. Hierdoor kunnen we niet alleen een hele verpakkingslijn, maar ook een enkele machine leveren. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Voor service en onderhoud van MSK machines beschikken wij over lokale service voor onze klanten in Nederland en Vlaanderen.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer