Uitpakmachines voor verpakte pallets

Defotech: automatisch verwijderen van palletfolie

Als het gaat om het veelvuldig uitpakken van pallets, is de uitpakmachine Defotech van MSK Covertech de beste en meest degelijke machine in de markt. Deze volautomatische machine om folie van pallets te verwijderen, wordt veel gebruikt in o.a. de drankenindustrie en bij brouwerijen.

MSK begrijpt de complexiteit van een heel verpakkingsproces en levert machines, die op verschillende momenten in een verpakkingslijn het verschil maken. Voor het verpakken van een eindproduct levert MSK stretchhoodmachines. Aan het eind van het productieproces kunnen pallets worden verpakt met automatische MSK-krimpinstallaties. En het volautomatisch verwijderen van de folie van de pallets, kan vervolgens gedaan worden met de Defotech. Voor het automatisch de-palletiseren van uitgepakte pallets levert MSK ook machines.

De Defotech heeft een capaciteit van 60 pallets/uur en comprimeert gelijk het verpakkingsmateriaal voor latere recycling. Nog een groot voordeel van de MSK Defotech is, dat de machine eenvoudig aangesloten kan worden op machines van andere fabrikanten. Hierdoor kunnen we niet alleen een hele verpakkingslijn, maar ook een enkele machine leveren. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten