Defotech

Defotech: automatisch verwijderen van palletfolie

Als het gaat om het veelvuldig uitpakken van pallets, is de uitpakmachine Defotech van MSK Covertech de beste en meest degelijke machine in de markt. Deze volautomatische machine om folie van pallets te verwijderen, wordt veel gebruikt in o.a. de drankenindustrie en bij brouwerijen.

De Defotech heeft een capaciteit van 60 pallets/uur en comprimeert gelijk het verpakkingsmateriaal voor latere recycling. Nog een groot voordeel van de MSK Defotech is, dat de machine eenvoudig aangesloten kan worden op machines van andere fabrikanten. Hierdoor kunnen we niet alleen een hele verpakkingslijn, maar ook een enkele machine leveren. Daarnaast neemt de machine weinig ruimte in beslag waardoor deze ook in kleine ruimtes geïnstalleerd kan worden.

 

Msk emsy 6

De machines van MSK worden standaard uitgerust met de MSK EMSY; Electronic Management System. Dit bedieningssysteem omvat een unieke visualisatiesoftware waarmee complexe palletiseer-, verpakkings- en transportsystemen eenvoudig kunnen worden bestuurd.

De automatisering van transport-, palletiseer- en verpakkingstechnologie wordt steeds complexer en veeleisender. Om de uitdagingen van vandaag aan te kunnen, moet een operator zijn volledige aandacht aan het hele proces besteden. De nieuwe EMSY 6 software biedt een snel, grafisch overzicht en ondersteunt het instellen van processen of het oplossen van problemen.

Naast de standaard functies, waaronder een 15.6″ multi-touchscreen en storingsmelding, kan EMSY ook worden uitgebreid met diverse extra functionaliteiten. Denk daarbij aan een groter touchscreen, meer informatieopslag of een overzicht van verbruiksstatistieken. Zie voor een complete lijst van de standaard én extra functies de brochure rechts bovenaan deze pagina. In de brochure vindt u tevens informatie over EMSY Move en EMSY Smart. EMSY Move biedt de operator mobiliteit, wat vooral bij lange transportlijnen uitkomst kan bieden. EMSY Smart is een  gebruiksvriendelijke app voor smartphone en tablet en biedt een snelle status van uw verpakte pallets of producten zonder dat u daadwerkelijk op locatie bent.

 

Neem contact op

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten