Omsnoeringsmachine

Wilt u het verpakkingsproces binnen uw bedrijf verbeteren met een omsnoeringsmachine? Dan bent u bij Vermeulen Ingenieursbureau helemaal op het juiste adres. Om de pallets op een snelle en zo efficiënt mogelijke manier te kunnen verpakken, bieden wij een stretchhoodmachine aan. Een stretchhoodmachine is een variant op een omsnoeringsmachine. Met dank aan de stretchhoodmachine is het mogelijk om uw pallets op een nog snellere en efficiëntere manier te verpakken waardoor er veel tijd bespaard blijft. Andere voordelen van de stretchhoodmachine zijn dat pallets steviger en waterdicht verpakt worden.

Wat is het verschil tussen een omsnoeringsmachine en een stretchhoodmachine?

Tussen een stretchhoodmachine en een omsnoeringsmachine zitten een aantal verschillen. Een stretchhoodmachine gaat namelijk een stapje verder dan een omsnoeringsmachine. Beide machines helpen echter bij het verpakken van uw pallets. Een omsnoeringsmachine verpakt pallets door omsnoeringsbanden om de producten heen te binden. Door middel van de omsnoeringsbanden worden de producten op de pallet bij elkaar gehouden. Waar een omsnoeringsmachine omsnoeringsbanden om de producten heen bind, wordt met dank aan een stretchhoodmachine een rekhoes over de producten heen getrokken. Dit heeft als voordelen dat een pallet steviger en waterdicht verpakt is. Een ander voordeel van de stretchhoodmachine ten opzichte van een omsnoeringsmachine is dat een stretchhoodmachine een hogere verpakkingscapaciteit heeft.

Een stretchhoodmachine voor een beter resultaat dan een omsnoeringsmachine

In de aanschaf is een stretchhoodmachine natuurlijk een hele investering. Mede hierdoor vinden wij het belangrijk om u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden van onze machines. Maar waarom is een stretchhoodmachine voor u interessant? Om u dit te kunnen vertellen gaan we graag met u in gesprek, zodat wij een goed beeld van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf krijgen waardoor we u een passend advies op maat kunnen bieden.

Bij Vermeulen Ingenieursbureau vertegenwoordigen we uitsluitend de topmerken in hun marktsegment, waardoor u er van verzekert bent dat u een machine in huis haalt die van topkwaliteit is. Wanneer u nog vragen heeft over onze dienstverlening met betrekking tot onze stretchhoodmachines, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten