Omsnoeringsmachine

Wilt u het verpakkingsproces binnen uw bedrijf verbeteren met dank aan een omsnoeringsmachine? Dan bent u bij Vermeulen Ingenieursbureau helemaal op het juiste adres. Om de pallets op een snelle en zo efficiënt mogelijke manier te kunnen verpakken bieden wij een stretch hood machine. Een stretch hood machine is een variant op een omsnoeringsmachine. Met dank aan de stretch hood machine is het mogelijk om uw pallets op een nog snellere en efficiëntere manier te verpakken waardoor er veel tijd bespaard blijft. Andere voordelen van de stretch hood machine zijn dat pallets steviger en waterdicht verpakt worden.

Wat is het verschil tussen een omsnoeringsmachine en een stretch hood machine

Tussen een stretch hood machine en een omsnoeringsmachine zijn een aantal verschillen. Een stretch hood machine gaat namelijk een stapje verder dan een omsnoeringsmachine. Beide machines helpen echter bij het verpakken van uw pallets. Een omsnoeringsmachine verpakt pallets door omsnoeringsbanden om de producten heen te binden. Door middel van de omsnoeringsbanden worden de producten op de pallet bij elkaar gehouden. Waar een omsnoeringsmachine omsnoeringsbanden om de producten heen bind, wordt met dank aan een stretch hood machine een rekhoes over de producten heen getrokken. Dit heeft als voordelen dat een pallet steviger en waterdicht verpakt is. Een ander voordeel van de stretch hood machine ten opzichte van een omsnoeringsmachine is dat een stretch hood machine een hogere verpakkingscapaciteit heeft.

Een stretch hood machine voor een beter resultaat dan een omsnoeringsmachine

In de aanschaf is een stretch hood machine natuurlijk een hele investering. Mede hierdoor vinden wij het des te belangrijk om u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden van onze machines. Maar waarom is een stretch hood machine voor u interessant? Om u dit te kunnen vertellen gaan we graag met u in gesprek zodat wij een goed beeld van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf krijgen waardoor we u een passend advies op maat kunnen bieden.

Bij Vermeulen Ingenieursbureau vertegenwoordigen we uitsluitend de topmerken in hun marktsegment waardoor u er van verzekert bent dat u een machine in huis haalt die van topkwaliteit is. Wanneer u nog vragen heeft over onze dienstverlening met betrekking tot onze stretch hood machines, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer