Palletwikkelaar

Bent u op zoek naar een machine waarmee u uw pallets snel en efficiënt kunt verpakken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben geen normale palletwikkelaar, maar in plaats van een palletwikkelaar hebben wij een speciale stretchhoodmachine. Met dank aan onze stretchhoodmachines is het mogelijk om uw pallets binnen een mum van tijd te verpakken. Met dank aan deze machine blijft er veel kostbare tijd bespaard. Een ander voordeel van de stretchhoodmachine is dat de producten waterdicht verpakt worden.

Wat is het verschil tussen een palletwikkelaar en een stretchhoodmachine

Maar waarom is een stretchhood achine interessanter dan een palletwikkelaar? Over het algemeen gaat een stretchhoodmachine verder dan een palletwikkelaar. Beide machines helpen namelijk bij het verpakken van pallets. Een palletwikkelaar doet dit door rekfolie om de zijkanten van de pallet heen te draaien. Dit heeft als nadeel dat de verpakking van de pallet niet waterdicht is en dat er geen verticale spanning op de lading is. Met dank aan de stretchhoodmachine van Vermeulen Ingenieursbureau wordt de gehele pallet geseald door er een rekhoes overheen te trekken. Het voordeel aan een rekhoes die over de pallet heen getrokken wordt, is dat de pallet volledig waterdicht afgesloten is en dat de pallet bovendien ook een stuk steviger verpakt is. Een stretchhoodmachine heeft daarnaast ook een hogere verpakkingscapaciteit dan een wikkelmachine, waardoor het verpakkingsproces binnen uw bedrijf wordt versneld.

Een stretchhoodmachine voor een beter resultaat dan met een palletwikkelaar

Een stretchhoodmachine is een grote investering. Wij vinden het daarom erg belangrijk om u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden van onze machines. Waarom is een stretchhoodmachine voor u interessanter dan bijvoorbeeld een palletwikkelaar? Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren bieden wij u gratis een persoonlijk advies op maat. Er zijn natuurlijk ook producten die perfect kunnen worden verpakt met een krimpfolie. Met onze partner MSK Covertech, hebben wij een partij in huis waardoor het mogelijk is om beide systemen aan te bieden om zo een eerlijk en passend advies kunnen geven.

Wij vertegenwoordigen uitsluitend de topmerken in hun marktsegment. Hierdoor bent u er van verzekert dat u een machine in huis haalt die van topkwaliteit is. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over onze stretchhoodmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten