Palletwikkelaar

Bent u op zoek naar een machine waarmee u uw pallets snel en efficiënt kunt verpakken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben geen normale palletwikkelaar, maar in plaats van een palletwikkelaar hebben wij een speciale stretch hood machine. Met dank aan onze stretch hood machines is het mogelijk om uw pallets binnen een mum van tijd te verpakken. Met dank aan deze machine blijft er veel kostbare tijd bespaard. Een ander voordeel van de stretch hood machine is dat de producten waterdicht verpakt worden.

Wat is het verschil tussen een palletwikkelaar en een stretch hood machine

Maar waarom is een stretch hood machine interessanter dan een palletwikkelaar? Over het algemeen gaat een stretch hood machine verder dan een palletwikkelaar. Beide machines helpen namelijk bij het verpakken van pallets. Een palletwikkelaar doet dit door rekfolie om de zijkanten van de pallet heen te draaien. Dit heeft als nadeel dat de verpakking van de pallet niet waterdicht is en dat er geen verticale spanning op de lading is. Met dank aan de stretch hood machine van Vermeulen Ingenieursbureau wordt de gehele pallet geseald door er een rekhoes overheen te trekken. Het voordeel aan een rekhoes die over de pallet heen getrokken wordt is dat de pallet volledig waterdicht afgesloten is en dat de pallet bovendien ook een stuk steviger verpakt is. Een stretch hood machine heeft daarnaast ook een hogere verpakkingscapaciteit dan een wikkelmachine waardoor het verpakkingsproces binnen uw bedrijf wordt versneld.

Een stretch hood machine voor een beter resultaat dan met een palletwikkelaar

Een stretch hood machine is een grote investering. Wij vinden het daarom erg belangrijk om u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden van onze machines. Waarom is een stretch hood machine voor u interessanter dan bijvoorbeeld een palletwikkelaar? Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren bieden wij u gratis een persoonlijk advies op maat. Er zijn natuurlijk ook producten die perfect kunnen worden verpakt met een krimpfolie. Met onze partner MSK Covertech hebben wij een partij in huis waardoor het mogelijk is om beide systemen aan te bieden waardoor wij ook een eerlijk en passend advies kunnen geven.

Wij vertegenwoordigen uitsluitend de topmerken in hun marktsegment. Hierdoor bent u er van verzekert dat u een machine in huis haalt die van topkwaliteit is. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over onze stretch hood machines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van het verpakkingsproces binnen uw bedrijf.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer