Palletwikkelmachine

Wilt u uw pallets snel kunnen verpakken met behulp van een palletwikkelmachine? Dan bent u bij Vermeulen Ingenieursbureau aan het juiste adres. Wij hebben voor het verpakken van pallets namelijk speciale stretch hood machines. Met dank aan deze stretch hood machines worden uw pallets binnen een mum van tijd verpakt. Er blijft dus veel kostbare tijd bespaart en bovendien worden de pallets met dank aan deze machine ook waterdicht verpakt.

Het verschil tussen een palletwikkelmachine en een stretch hood machine

Het grote verschil tussen een palletwikkelmachine en een stretch hood machine is dat de stretch hood machine een stapje verder gaat dan de palletwikkelmachine. Beide machines helpen met het verpakken van pallets. Een palletwikkelmachine verpakt pallets door rekfolie om de zijkanten van de pallet te wikkelen. Het nadeel van het verpakken met een palletwikkelmachine is dat de pallet niet waterdicht verpakt is en dat er geen verticale spanning op de lading is. Bij een stretch hood machine wordt de gehele pallet geseald door een rekhoes over de pallet heen te trekken. Het voordeel hiervan is, is dat de pallet helemaal waterdicht is afgesloten en ook dat de pallet steviger verpakt is. Daarnaast heeft een stretch hood machine een hogere capaciteit dan een wikkelmachine.

Een beter resultaat dan een palletwikkelmachine

Bij Vermeulen Ingenieursbureau hebben we een speciale wikkelmachine in de vorm van de stretch hood machine. In aanschaf is deze machine een grote investering en daarom vinden wij het erg belangrijk om u vooraf goed te informeren over de functies van deze machine. Wij bieden u hiervoor een geheel vrijblijvend en gratis advies op maat aan. De stretch hood machine maakt het zowel mogelijk om een banderol om de pallet aan te brengen als een dichte hoes, waardoor het product waterdicht kan worden verpakt. De stretch hood machine levert een verpakking af met een optimale display werking en de barcodes zijn door de folie leesbaar.

Natuurlijk zijn er ook producten die het best kunnen worden verpakt met een krimpfolie. Onze partner MSK Covertech biedt beide technieken aan en daarnaast kunt u bij ons beide systemen optimaal vergelijken.

Bij Vermeulen vertegenwoordigen we uitsluitend de topmerken in hun marktsegment waardoor u er van verzekerd bent dat u een machine heeft die van topkwaliteit is. Heeft u een vraag over onze stretch hood machines of wilt u deze machine testen met een van uw producten? Vul dan gerust ons contactformulier in. Wij zullen uw vraag in behandeling nemen en u spoedig een antwoord geven. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van het palletiseer proces binnen uw bedrijf.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer