Wikkelmachine

Wilt u uw pallets snel kunnen wikkelen met dank aan een wikkelmachine? Bij Vermeulen Ingenieursbureau hebben we hiervoor een speciale stretch hood machine. Met dank aan de stretch hood machine worden uw pallets binnen een mum van tijd verpakt. De stretch hood machine van Vermeulen bespaart u veel tijd en met dank aan deze machine zullen uw pallets stevig en waterdicht worden verpakt.

Waarom een wikkelmachine of stretch hood machine?

Wat is het verschil tussen een wikkelmachine en een stretch hood machine? Beide machines helpen tenslotte met het inpakken van pallets. Een stretch hood machine gaat echter nog een stapje verder dan een wikkelmachine. Door een wikkelmachine wordt er rekwikkelfolie om de zijkanten van de pallet gewikkeld. Dit doet de machine door meerdere keren rondom de pallet te gaan, of door de pallet te draaien. Een van de nadelen van het verpakken met een wikkelmachine is dat het bijvoorbeeld niet waterdicht is en er geen verticale spanning op de lading wordt . Bij een stretch hood machine wordt de gehele pallet geseald door er een rekhoes overheen te trekken. Dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat de pallet geheel waterdicht is afgesloten en dat de pallet steviger verpakt is. Bovendien heeft de stretch hood machine een hogere capaciteit dan een wikkelmachine.

Een beter resultaat dan een wikkelmachine

Bij Vermeulen hebben we een speciale wikkelmachine in de vorm van de stretch hood machine. Deze machine is in de aanschaf een grote investering, daarom vinden wij het erg belangrijk dat u vooraf zo goed mogelijk wordt verteld over de functies van deze machine. Wij bieden u hiervoor een gratis en geheel vrijblijvend advies op maat. Met de stretch hood machine kunt u zowel een banderol om de pallet aanbrengen, maar ook een dichte hoes waardoor het product waterdicht verpakt wordt.

De stretch hood machine levert een verpakking af met een optimale display werking en barcodes zijn door de folie leesbaar.

Er zijn echter ook producten die beter met een krimpfolie verpakt kunnen worden, met MSK covertech hebben wij een partner die beide technieken aanbiedt en derhalve kunt u bij ons beide systemen optimaal vergelijken.

Wanneer u kiest voor de stretch hood of krimp machine van Vermeulen, dan weet u dat u een machine van top kwaliteit heeft. Wij vertegenwoordigen namelijk uitsluitend de topmerken in hun marktsegment. Wij investeren in langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers, om deze langdurige relaties tot stand te laten komen bieden wij een uitstekende service op locatie en zorgen we ervoor dat u gedurende het gehele project dezelfde contactpersoon heeft.

Wanneer u een vraag heeft over onze stretch hood machine of wanneer u deze machine met uw producten wilt testen, vul dan gerust hieronder vrijblijvend ons contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag verwerken en spoedig contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ons voor vragen natuurlijk ook altijd bellen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0492-472320. Mailen kan naar info@vermeuleningenieursbureau.nl.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer