Palletiseermachines voor drankverpakkingen

MSK: oplossingen voor glas- en drankenindustrie

In een verpakkingsstraat in de glas- en drankenindustrie is het depalletiseren van lege verpakkingen en het palletiseren van volle verpakkingen van essentieel belang.

Speciaal voor de glas- en drankindustrie leveren wij customised (de)palletiseermachines voor iedere verpakkingsvorm, waaronder o.a. kratten, trays, kartonnen verpakkingen of losse flessen. Hiervoor werken wij samen met MSK Covertech, specialist in verpakkingsoplossingen voor pallets.

Met deze (de)palletiseermachines voor de drankenindustrie is uw verpakkingsstraat volledig uitgerust voor de toekomst; wij leveren zowel conventionele- als volautomatische palletizers, eventueel uit te breiden met stretchhoodmachine of krimpmachine. De MSK palletizers zijn uit te breiden met opties zoals:

  • Trayvouwer
  • Traymagazijn
  • Tussenlaagapplicator
  • Centreerframe
  • Etiketteerunit
  • Lege-palletmagazijn

 

Voor service en onderhoud van MSK-machines beschikken wij over lokale service voor klanten in de Benelux.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar natuurlijk ook over één enkele machine.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten