Palletiseermachines voor zakken

Palletiseermachines voor zakken

Bij het palletiseren van uw product is snelheid en een stabiele palletstapeling van belang. U kunt bij ons terecht voor een enkele palletiseermachine (zowel gerobotiseerd als conventioneel), maar ook hele turnkey verpakkingslijnen, inclusief transportsystemen, zakegaliseerstations, wikkelmachines en stretchhoodmachines. Voor iedere klant is er een maatwerk oplossing.

 

Newtec: bediengemak en hoge capaciteit

Voor palletiseermachines voor zakgoed, zowel robots als conventionele palletiseermachines, werken wij samen met het merk Newtec Bag Palletizing. De machines van Newtec zijn speciaal ontworpen om te functioneren in stoffige omgevingen en onderscheiden zich in betrouwbaarheid en bediengemak.

Zo beweegt de aflegtafel mee met de afschuivers, waardoor de zakken minder gedeformeerd worden en ze stabieler worden gestapeld. De Newtec machines zijn uitermate geschikt voor zowel lage als hoge capaciteiten (van 60 tot 5000 zakken per uur) en zijn eerste keus gebleken voor de chemische-, bouwmaterialen-, agrarische-, mineraalverwerkende- en voedingsmiddelenindustrie.

De mogelijkheid bestaat om uw product te laten testen in een Newtec machine. Heeft u hierin interesse, vult u dan onderstaand formulier in. Voor service en onderhoud van onze palletiseermachines beschikken wij over lokale service voor onze klanten in de Benelux.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele palletiseermachine.

Referentieprojecten met palletiseermachines voor zakgoed:
Sabic Geleen en Aviko Rixona.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten