Ventielzakken vulmachines

Kwaliteit door onderzoek en innovatie

Wij begrijpen de wens om economischer, efficiënter, hygiënischer of simpelweg meer te produceren. Onze klanten willen kwaliteit. Al decennia lang werken wij daarom samen met Haver & Boecker en dochteronderneming Behn+Bates.

De verpakkingsmachines van Haver & Boecker en Behn+Bates behoren tot de top van hun marktsegment. Haver & Boecker introduceerde als eerste de ventielzakken vulmachines op de Europese markt en levert zowel stationaire als roterende zakkenvulmachines voor hoge capaciteiten. Binnen ons programma leveren wij de volgende vulsystemen:

  • Turbine vulsystemen, in zowel horizontale als verticale uitvoeringen
  • Pneumatische / luchtpakkers
  • Schroefpakkers

 

Diverse opties mogelijk

De machines kunnen met een ultra-soon sluitsysteem worden uitgevoerd, waardoor de zakken na het vullen automatisch gesealed worden. Ook kan er metaaldetectie direct in het vulkanaal worden geïntegreerd, zodat er met een nog hogere nauwkeurigheid metalen en non-ferro’s kunnen worden gedetecteerd.

De Inline ventielzakkenvulmachines kunnen allemaal in een Integra-uitvoering geleverd worden. Dit houdt in dat de complete machine voorgemonteerd wordt geleverd met vulmachine, opsteekautomaat, schakelkast  en sluitunit. Het voordeel van dit concept is dat de montagetijd aanzienlijk korter is.

Door de machines te combineren met palletiseermachines en stretchhoodmachines kunnen bovendien volledig geautomatiseerde turnkey verpakkingslijnen ontstaan.

 

VOOR ELKE KLANTWENS EEN OPLOSSING!

Haver & Boecker investeert continu in doorontwikkeling van hun technologie en beschikt over een zeer modern R&D centrum met testfaciliteit. Door continue de machines af te stemmen op verschillende producteigenschappen en verpakkingsvormen, kunnen wij voor elke klantwens een oplossing bieden. Wenst u uw product te laten testen, vult u dan onderstaand formulier in.

Voor service en onderhoud beschikken wij over lokale service voor onze klanten in  de Benelux.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine.

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten