Ventielzakken vulmachines

Categorie: Zakkenvulmachines

Kwaliteit door onderzoek en innovatie

Wij begrijpen de wens om economischer, efficiënter, hygiënischer of simpelweg meer te produceren. Onze klanten willen kwaliteit. Al decennia lang werken wij daarom samen met Haver & Boecker en dochteronderneming Behn + Bates.

De verpakkingsmachines van Haver & Boecker en Behn + Bates behoren tot de top van hun marktsegment. Haver & Boecker introduceerde als eerste de ventielzakken vulmachines op de Europese markt en levert zowel stationaire als roterende zakkenvulmachines voor hoge capaciteiten. Binnen ons programma leveren wij de volgende vulsystemen:

  • Turbine vulsystemen in zowel horizontale als verticale uitvoeringen;
  • Pumpenpackers, speciaal voor zeer lichte producten;
  • Pneumatische / luchtpakkers;
  • Schroefpakkers;
  • Valpijp systemen volgens zowel het netto- als het bruto systeem.

 

Diverse opties mogelijk

De machines kunnen met een ultra-soon sluitsysteem worden uitgevoerd, waardoor de zakken na het vullen automatisch gesealed worden. Ook kan er metaaldetectie direct in de zakkenvulmachine worden geïntegreerd, zodat er met een nog hogere nauwkeurigheid kan worden gedetecteerd.

Al onze vulsystemen kunnen in het Integra concept worden geïntegreerd: de zakkenvulmachine(s), de ventielzakopsteekautomaat, het ultra-soon sluitsysteem, de schakelkast en de afvoerband zijn voorgemonteerd en geïntegreerd in een gesloten omkasting.

Door de machines te combineren met palletiseermachines en stretchhoodmachines kunnen bovendien volledig geautomatiseerde turnkey verpakkingslijnen ontstaan.

 

VOOR ELKE KLANTWENS EEN OPLOSSING!

Haver & Boecker investeert continue in doorontwikkeling van hun technologie en beschikt over een zeer modern R&D centrum met testfaciliteit. Door continue de machines af te stemmen op verschillende producteigenschappen en verpakkingsvormen, kunnen wij voor elke klantwens een oplossing bieden. Wenst u uw product te laten testen, vult u dan onderstaand formulier in.

Voor service en onderhoud beschikken wij over lokale service voor onze klanten in Nederland en Vlaanderen.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine.

 

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding

Test onze machines met uw product

Vul vrijblijvend het formulier aan de rechterzijde in voor meer informatie.

  • Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer