FFS zakkenvulmachines

High-end Form, Fill & Seal machines


Al decennia lang zijn wij marktleider op het gebied van verpakkingsmachines en in het bijzonder FFS-machines.

Wij hebben een zeer groot assortiment Form, Fill and Seal (FFS) machines, waarmee we onze klanten efficiënter, hygiënischer en economischer kunnen laten werken. Hiervoor werken wij samen met Aventus (de joint venture tussen Haver & Boecker en Windmöller & Hölscher), Haver & Boecker en Behn+Bates.
FFS-machines voor free flowing producten vallen onder de vlag van Aventus, de FFS machines voor poeders worden geleverd door Haver & Boecker.
Behn + Bates, is gespecialiseerd in hygiënische zakkenvulmachines voor de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie.

De mogelijkheden zijn legio: onze FFS-machines voor granulaten zijn er in uitvoeringen van 250 z/uur tot en met > 2650 z/uur. In stationaire alsook mobiele uitvoering en eventueel met automatische reinigingsprogramma’s. Haver&Boecker levert machines om poedervormige producten (zoals cement en kwartsmeel) in waterdichte PE-zakken te verpakken, waarbij producten met een D50=5 µm geen probleem zijn. Tevens beschikken wij over FFS-machines voor het afvullen van pasteuze producten en vloeistoffen én worden alle machines geleverd met een automatische folierollenwisselaar.

Voor een FFS-systeem dat aan de hoogst haalbare hygiënenorm voldoet, heeft Behn + Bates de Roto-Packer Adams CARE-LINE: een machine die speciaal is ontwikkeld voor het vullen van PE-buisfoliezakken met de meest gevoelige producten, zoals bijvoorbeeld babyvoeding. Hierover leest u meer bij de categorie Hygiënische zakkenvulmachines.

 

Voor elke klantwens een oplossing!

Er wordt doorlopend geïnvesteerd in de doorontwikkeling van de FFS-technologie en bijbehorende systemen, zoals het HAVER  quattro data management systeem (zie brochure). Door continu de machines af te stemmen op verschillende producteigenschappen en verpakkingsvormen, kunnen wij voor elke klantwens een oplossing bieden. Wenst u uw product te laten testen in een state of the art R&D centrum, vult u dan onderstaand formulier in.

Voor service en onderhoud van onze FFS-machines beschikken wij over lokale service voor onze klanten in de Benelux.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine.

 

Referentieprojecten met FFS machines: Sabic Geleen en Aviko Rixona.

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten