Strengere wetgeving palletvervoer

EUMOS-wetgeving

5 juni 2018

Door de introductie van de veel strengere Europese EUMOS-wetgeving per 1 mei, wordt ‘ladingzekerheid’ voor fabrikanten die lading op pallets vervoeren erg belangrijk, hieraan worden aanzienlijke hogere eisen gesteld. Bovendien verschuift de aansprakelijkheid van de vervoerder naar de opdrachtgever en kunnen hoge boetes worden opgelegd.

Onze leveranciers MSK en Tentoma voldoen aan deze nieuwe Europese wetgeving. Tevens bieden zij de mogelijkheid om uw product(en) te testen door deze te verpakken middels de stretch hood machines. Ook heeft MSK een krimpmachine en een transportsimulator waarin uw producten getest kunnen worden.

MSK COVERTECH

MSK Covertech is pionier op het gebied van stretch hood machines en krimpmachines voor het verpakken van pallets, alsmede (de)palletiseermachines voor de glas- en drankenindustrie. MSK heeft tientallen jaren ervaring en beschikt over honderden referenties.

TENTOMA

Tentoma heeft tientallen jaren ervaring met stretch hood machines en is de uitvinder van de horizontale rekhoesmachine (RoRo StrechPack machine) met PE folie.

Wil u ook een verpakking die voldoet aan de EUMOS-wetgeving? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken om uw producten te laten testen.

  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer