Bag-Out System

Uitgerust met de Novi-Bag-Out voering

Bag-in/Bag-out systemen zijn ontworpen voor gebruik in faciliteiten waar optimale veiligheidsniveaus vereist zijn. Met een Bag-in/Bag-out systeem is een veilige  verwijdering van gevaarlijke stoffen en/of producten gegarandeerd.

Het speciaal ontworpen Bag-Out systeem van Novindustra is een volledig gesloten in- and out airlock systeem, ontwikkeld voor eenvoudige, veilige en gesloten in- en uitvoer van zakken, kleine containers, verontreinigde kleding en afvalproducten. Perfect voor het gebruik in de cleanroom, personeelsluchtsluis, isolator of handschoenenkast. Dit systeem is eenvoudig te bedienen met één hand en beschermt de operator en de omgeving tegen contaminatie.

Het Bag-Out systeem van Novindustra is uitgerust met de Novi-BagOut Liner. Deze volledig gesloten, eindeloze linerwissel (met het bewezen SafeChange systeem) garandeert een veilige afvoer van verontreinigingen waardoor de buitenomgeving schoon blijft. Het sluiten van de folie kan zowel handmatig als automatisch plaatsvinden.

Verkrijgbaar in twee versies:

  • Compact Liner met een folielengte tot 110 cm
  • Bag-Out System Compact: uitgerust met de Novi-Bag Out Liner met tot 40m folielengte

 

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over het bag-out systeem of andere procesapparatuur? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten