Afvulmachine

Wilt u uw producten efficiënt, economisch en hygiënisch produceren? Dan is een afvulmachine misschien wel de uitkomst die u zoekt. Het verpakkingsproces binnen uw bedrijf zal met dank aan een afvulmachine nog meer worden geoptimaliseerd. De afvulmachine zorgt er namelijk voor dat de producten bij het vullen nauwkeurig gedoseerd worden door onze ijkwaardige afvulmachines. De afvulmachines van Vermeulen Ingenieursbureau zijn grofweg in te delen in twee groepen, afvulmachines voor zakken en afvulmachines voor vloeistoffen. Bent u op zoek naar een complete turnkey verpakkingslijn? Bij ons is het mogelijk om uw afvulmachine te combineren met bijvoorbeeld een palletiseermachine, een stretch hood machine, etiketteerapparatuur, wikkelmachines en transportsystemen. Heeft u interesse in een complete verpakkingslijn? Dan adviseren wij u hier graag over. Daarnaast bieden wij u natuurlijk ook een uitgebreid advies wanneer u kiest voor een enkele afvulmachine. Wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Zakken afvulmachine

Bij Vermeulen leveren wij een compleet assortiment afvulmachines voor zakken. Zo leveren wij onder andere zakken afvulmachines voor FFS zakken, ventielzakken, openmondzakken en Big Bags.

Vloeistoffen afvulmachine

Naast de afvulmachines voor zakken leveren we ook diverse afvulmachines voor vloeistoffen. We leveren zowel enkele vloeistoffen afvulmachines als volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen. We leveren onder andere vloeistoffen afvulmachines voor vaten, pallets en IBC, jerrycans en emmers.

De afvulmachines van Vermeulen Ingenieursbureau

Omdat wij ons er meer dan bewust van zijn dat de aanschaf van een afvulmachine een grote investering is voor uw bedrijf, vinden wij het erg belangrijk dat wij u vooraf goed geadviseerd hebben. Om een goed beeld van uw wensen te krijgen gaan wij graag kosteloos met u in een persoonlijk gesprek.

Bij Vermeulen bent u ervan verzekerd dat u een machine geleverd krijgt die van topkwaliteit is. Wij werken namelijk uitsluitend samen met de topmerken van hun marktsegment. Langdurige relaties, zowel met de klant als met de leverancier, staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze langdurige relaties tot stand te laten komen, en om deze relaties te behouden leveren wij een uitstekende service op locatie. Daarnaast heeft u bij ons gedurende het gehele traject dezelfde contactpersoon.

Wanneer u nog vragen heeft over de dienstverlening van Vermeulen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan aan de hand van ons contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer 0492-472320 en per mail zijn we te bereiken op info@vermeuleningenieursbureau.nl.

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding
  • Heeft u een vraag?

    Neem contact met ons op!

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer