FFS zakkenvulmachines

Categorie: Zakkenvulmachines

High-end Form, Fill & Seal machines


Wij hebben een zeer groot assortiment Form, Fill and Seal (FFS) machines, waarmee we onze klanten efficiënter, hygiënischer en economischer kunnen laten werken. Hiervoor werken wij samen met Haver & Boecker, al decennia lang marktleider op het gebied van verpakkingsmachines en in het bijzonder FFS machines, en Behn + Bates, specialist in hygiënische zakkenvulmachines voor de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie.

De mogelijkheden zijn uitgebreid: Onze FFS machines voor granulaten zijn er in uitvoeringen van 250 z/hr tot en met 2650 z/hr, in stationaire alsook mobiele uitvoering en eventueel met automatische reinigingsprogramma’s. Haver levert machines om poedervormige producten zoals cement en kwartsmeel in waterdichte PE zakken te verpakken, waarbij producten met een D50=5 µ geen probleem zijn. Tevens beschikken wij over FFS-machines voor het afvullen van pasteuze producten en vloeistoffen en worden alle machines geleverd met een automatische folierollenwisselaar.

Voor een FFS-systeem dat aan de hoogst haalbare hygiënenorm voldoet, heeft Behn + Bates de Roto-Packer Adams CARE-LINE, een machine die speciaal is ontwikkeld voor het vullen van PE buisfoliezakken met de meest gevoelige producten, zoals bijvoorbeeld babyvoeding. Hierover leest u meer onder de categorie Hygiënische zakkenvulmachines.

 

Voor elke klantwens een oplossing!

Er wordt doorlopend geïnvesteerd in de doorontwikkeling van de FFS-technologie en bijbehorende systemen, zoals het HAVERquattro data management systeem (zie brochure). Door continue de machines af te stemmen op verschillende producteigenschappen en verpakkingsvormen, kunnen wij voor elke klantwens een oplossing bieden. Wenst u uw product te laten testen in een state of the art R&D centrum, vult u dan onderstaand formulier in.

Voor service en onderhoud van onze FFS-machines beschikken wij over lokale service voor onze klanten in Nederland en Vlaanderen.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine.

 

Referentieprojecten met FFS machines: Sabic Geleen en Aviko Rixona.

 

galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding galerij_afbeelding

Test onze machines met uw product

Vul vrijblijvend het formulier aan de rechterzijde in voor meer informatie.

  • Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring staat omschreven.
24h_service U kunt bij ons terecht voor
24/7 Lokale service
Lees meer