Openmond zakkenvulmachines

Optimale machines door onderzoek en innovatie

Als het gaat om het vullen van openmondzakken willen onze klanten kwaliteit in combinatie met efficiëntie, kostenreductie en hygiëne. Dit laatste geldt zeker voor klanten in de levensmiddelenindustrie.

Wij werken hiervoor samen met Haver & Boecker en dochteronderneming Behn+Bates, één van de grootste fabrikanten van zakkenvulmachines voor de voedings- en diervoedingsindustrie.

 

Meest innovatieve machines

Omdat deze marktleiders op het gebied van zakkenvulmachines continu onderzoek doen naar de optimale combinatie tussen producteigenschappen, verpakking en machine, kunnen wij gerust stellen dat we de meest innovatieve machines leveren.

Een voorbeeld van innovatie is o.a. het draaiende verpakkingssysteem ORBIS voor het efficiënt en hygiënisch afvullen van openmond zakken. Speciaal voor het afvullen van poederige producten, combineert de ORBIS een luchtarme productdosering met een efficiënte productdesinfectie en een hoge machine output.

Onze openmond zakkenvulsystemen zijn beschikbaar in verschillende Atex uitvoeringen.

Voor service en onderhoud beschikken wij over lokale service voor klanten in de Benelux.

Wilt u uw product eens laten testen, vult u dan onderstaand formulier in. Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan ook contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten