Hygiënische zakkenvulmachines

Voor farmaceutische en food industrie

Van een zakkenvulmachine mag veel gevraagd worden; het afvullen van zakgoed wordt vaak gedaan onder zeer hoge eisen. Wij leveren machines van Novindustra en van Behn+Bates: leveranciers die een vooraanstaande positie innemen hun marktsegment.

Behn+Bates is gespecialiseerd in zakkenvulmachines voor de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie. Zowel kleine als grote internationale ondernemingen vertrouwen al jaren op de kennis en techniek van deze dochteronderneming van marktleider Haver & Boecker. Met een modern R&D-centrum tot hun beschikking, is Behn+Bates doorlopend bezig met optimalisatie van hun machines.

 

Roto-Packer Adams CARE-LINE Edition

De Roto-Packer Adams CARE-LINE Edition is een FFS-systeem dat aan de hoogst haalbare hygiënenorm voldoet. De CARE-LINE is grotendeels opgebouwd uit onderdelen met een EHEDG-certificaat en is speciaal ontwikkeld voor het vullen van PE buisfoliezakken met de meest gevoelige producten, zoals bijvoorbeeld babyvoeding.

Wilt u ook een test uitvoeren met uw product in het testcentrum van Behn+Bates, vult u dan onderstaand formulier in.

Voor service en onderhoud van Behn+Bates verpakkingslijnen beschikken wij over lokale service voor onze klanten in de Benelux.

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op. Vermeulen Ingenieursbureau adviseert u graag over een hele verpakkingslijn, maar ook over een enkele machine.

 

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten