Vulmachine

Wilt u efficiënt, economisch en hygiënisch uw producten produceren? Dan is een vulmachine misschien de uitkomst waar u naar op zoek bent. Met dank aan een vulmachine wordt het verpakkingsproces binnen uw bedrijf geoptimaliseerd. Uw producen worden namelijk bij het vullen nauwkeurig afgewogen: onze vulmachines werken met nauwkeurige weegtechniek. Bij Vermeulen bieden we vulmachines aan in twee categorieën. Zo bieden we vulmachines aan voor zakken en vulmachines voor vloeistoffen. Een vulmachine bij Vermeulen behoort altijd tot de top van het marktsegment omdat wij uitsluitend in zee gaan met de beste merken. U kunt ervoor kiezen om een vulmachine te combineren met een palletiseermachine, een stretchhoodmachine, etiketteerapparatuur, wikkelmachines en transportsystemen. Door verschillende machines met elkaar te combineren kan een volledig geautomatiseerde turnkey verpakkingslijn ontstaan. Wij adviseren u graag over een gehele verpakkingslijn, maar natuurlijk ook over een enkele vulmachine. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zakkenvulmachine

Omdat wij begrijpen dat u zo efficiënt, economisch, en zo hygiënisch mogelijk wilt produceren, leveren wij een compleet programma vulmachines voor alle typen zakken. Zo leveren wij zakken vulmachines voor FFS-zakken, ventielzakken, openmondzakken en Big bags. Wij werken exclusief samen met Haver & Boecker, Behn+Bates, Newtec en MSK.

Vloeistoffen vulmachine

Bij Vermeulen Ingenieursbureau leveren we zowel eenvoudige vloeistoffen vulmachines als volledige turnkey afvulplants met een zeer hoge automatiseringsgraad. Om dit te realiseren werken wij in de Benelux samen met marktleider Feige. We leveren vloeistoffen vulmachines voor bijvoorbeeld vaten, pallets en IBC’s, jerrycans en emmers.

De vulmachines van Vermeulen Ingenieursbureau

Een vulmachine is in de aanschaf natuurlijk een flinke investering. Wij zijn ons hier meer dan bewust van en daarom vinden wij het erg belangrijk om u vooraf zo goed mogelijk te adviseren.  Om een passend advies op maat uit te kunnen brengen, hebben wij natuurlijk een goed beeld nodig van uw wensen. Daarom gaan wij graag met u in gesprek. Wij hebben vele honderden installaties geleverd en kunnen u vele voorbeelden laten zien.

Wanneer u kiest voor een vulmachine van Vermeulen, dan bent u zeker van een vulmachine van topkwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend samen met de beste merken van hun marktsegment.  Wij vinden langdurige relaties, zowel met klanten als leveranciers, erg belangrijk. Om deze relaties tot stand te laten komen en om deze relaties te behouden, leveren wij een uitstekende service op locatie. Daarnaast kunt u ervan uit gaan dat u gedurende het hele project dezelfde contactpersoon heeft waarbij u terecht kunt.

Heeft u vragen over onze machines of over de diensten van Vermeulen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan aan de hand van ons contactformulier. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen of om te mailen. Via de telefoon zijn we bereikbaar op het nummer 0492-472320 en per mail zijn we bereikbaar op info@vermeuleningenieursbureau.nl.

Heeft u een vraag of wilt u onze machines testen?

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten